Дома> Производи> Покриеност на тона> Тешка трикратна покривка> Tonneau Cover за Ford Ranger T6
Tonneau Cover за Ford Ranger T6
Tonneau Cover за Ford Ranger T6
Tonneau Cover за Ford Ranger T6
Tonneau Cover за Ford Ranger T6
Tonneau Cover за Ford Ranger T6

Tonneau Cover за Ford Ranger T6

Начин на плаќање:T/T
Инкотерм:FOB,EXW,DDP
Мин. Со цел:5 Set/Sets
Транспорт:Ocean
Порт:Guangzhou,Nansha,Huangpu

  • Атрибути на производо...
  • Пакување и испорака
  • Опис на производот
  • Способност за набавка...
Атрибути на производо...

MaterialAluminum Honeycomb

KG30kg

Size170*62*11.5CM

Volume0.2m3

Пакување и испорака
Продажни единици: Set/Sets
Опис на производот
Покријките на Tonneau, познати и како капаци за кревети за камиони, нудат бројни предности за сопствениците на камиони. Овие корици се дизајнирани да ја заштитат содржината на креветот за камиони од елементите, кражбата и оштетувањето, истовремено подобрувајќи го целокупниот изглед на возилото. Еве неколку клучни придобивки од инсталирање на тоно -капакот на вашиот камион:
1. Безбедност: Покријките на Tonneau обезбедуваат безбеден начин да ги заштитите вашите работи во креветот за камиони. Тие можат да бидат заклучени за да спречат кражба и да ги чуваат вашите предмети безбедни и безбедни додека сте далеку од вашето возило.
2. Заштита на временските услови: Tonneau ја опфаќа заштитата на содржината на креветот за камиони од дожд, снег, ветер и други временски елементи. Ова помага да се спречи оштетување на вашите работи и ги одржува суви и заштитени.
3. Подобрена ефикасност на горивото: Покриените покривки го намалуваат аеродинамичкото влечење, што може да ја подобри ефикасноста на горивото со намалување на отпорноста на ветерот. Ова може да доведе до заштеда на трошоците на трошоците за гориво со текот на времето.
4. Подобрена појава: Tonneau Covers Дајте му на вашиот камион елегантен и стилски изглед. Тие доаѓаат во најразлични стилови и материјали за да го надополнат целокупниот дизајн на вашето возило.
.
. Ова го прави товарот и растоварувањето на предметите брзо и лесно.
.
8. Разновидност: Покриените капаци на Tonneau се достапни во најразлични стилови, вклучувајќи опции за преклопување, тркалање, повлекување и шарки, овозможувајќи ви да ја изберете најдобрата опција за вашите специфични потреби и преференци.
Севкупно, насловните страни на Tonneau нудат низа придобивки за сопствениците на камиони, вклучително и подобрена безбедност, заштита на временските услови, ефикасност на горивото, засилен изглед, зголемен капацитет за складирање, лесен пристап, УВ заштита и разноврсност. Инвестирањето во покривка на тонато може да ви помогне да го заштитите вашиот камион за камиони и неговата содржина, истовремено подобрувајќи ја функционалноста и стилот на вашето возило.
Способност за набавка...

ТранспортOcean

Способност за снабдување8000 sets/month

ПортGuangzhou,Nansha,Huangpu

Начин на плаќањеT/T

ИнкотермFOB,EXW,DDP

Дома> Производи> Покриеност на тона> Тешка трикратна покривка> Tonneau Cover за Ford Ranger T6

Контакт

  • Мобилен телефон: 13450480595
  • Е-пошта: sales@gzdongsui.com
  • Адреса: 白云区钟落潭镇广陈路1339号2栋201室,1 栋101室 China

Испрати Испраќам барање

Список со поврзани производи

Следете нас

Copyright © 2024 Guangzhou Dongsui Auto Accessories Co., Ltd. Сите права се задржани.
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати