Дома> Производи> Покриеност на тона> Тешка трикратна покривка> Tonneau Cover за Амарок
Tonneau Cover за Амарок
Tonneau Cover за Амарок
Tonneau Cover за Амарок
Tonneau Cover за Амарок

Tonneau Cover за Амарок

Начин на плаќање:T/T
Инкотерм:FOB,EXW,FAS,FCA
Мин. Со цел:10 Set/Sets
Транспорт:Ocean
Порт:Guangzhou,Nansha,Huangpu
  • $198-220 /Set/Sets

198~220USD

  • Атрибути на производо...
  • Пакување и испорака
  • Опис на производот
  • Способност за набавка...
Атрибути на производо...

MaterialAluminum Honeycomb

KG35kg

Size170*62*11.5CM

Volume0.2m3

Пакување и испорака
Продажни единици: Set/Sets
Опис на производот
Покривот Tonneau е еден вид на капакот за камиони што е дизајниран да ја заштити содржината на креветот за камиони од елементите и потенцијалната кражба. Постојат неколку придобивки за користење на покривка на Tonneau, вклучувајќи:
1. Заштита од елементите: Покриените капаци обично се изработени од трајни материјали како што се винил, алуминиум или фиберглас, кои обезбедуваат заштита од дожд, снег и УВ зраци. Ова помага да се задржи содржината на креветот на камионот сув и во добра состојба.
2. Безбедност: Tonneau ги опфаќа помагаат да се обезбеди содржината на креветот на камионот и да се спречи кражбата. Со покривање на креветот со заклучен капак, вредни предмети, како што се алатки, опрема или лични работи, се со помала веројатност да бидат украдени.
3. Подобрена ефикасност на горивото: Покријките на Tonneau можат да помогнат во подобрување на аеродинамиката на камионот, намалување на влечење и подобрување на ефикасноста на горивото. Ова може да резултира во заштеда на трошоците со текот на времето со намалување на потрошувачката на гориво.
4. Подобрена појава: Покријките на Tonneau исто така можат да го подобрат изгледот на камионот, давајќи му елегантен и рационализиран изглед. Постојат многу различни стилови и дизајни на располагање, дозволувајќи им на сопствениците на камиони да изберат покритие што ја надополнува целокупната естетика на нивното возило.
5. Зголемен капацитет за складирање: Некои капаци на Tonneau се дизајнирани со дополнителни опции за складирање, како што се вградени кутии со алатки или лавици. Ова може да помогне да се зголеми капацитетот за складирање на креветот за камиони и да се направи поразновиден за носење различни видови на товар.
Севкупно, главната поента на покритие на Tonneau е да обезбеди заштита, безбедност и практичност за сопствениците на камиони. Со инвестирање во квалитетно покритие на Tonneau, сопствениците на камиони можат да уживаат во придобивките од добро заштитен и организиран кревет за камиони.
2023 tacoma bed cover2023 tacoma bed cover2023 tacoma bed cover
Способност за набавка...

ТранспортOcean

Способност за снабдување8006 sets/month

ПортGuangzhou,Nansha,Huangpu

Начин на плаќањеT/T

ИнкотермFOB,EXW,FAS,FCA

Дома> Производи> Покриеност на тона> Тешка трикратна покривка> Tonneau Cover за Амарок

Контакт

  • Мобилен телефон: 13450480595
  • Е-пошта: sales@gzdongsui.com
  • Адреса: 白云区钟落潭镇广陈路1339号2栋201室,1 栋101室 China

Испрати Испраќам барање

Список со поврзани производи

Следете нас

Copyright © 2024 Guangzhou Dongsui Auto Accessories Co., Ltd. Сите права се задржани.
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати