Дома> Производи> Чувар на елени> Чувар на елен од не'рѓосувачки челик> Американски камиони чувар на елен од не'рѓосувачки челик
Американски камиони чувар на елен од не'рѓосувачки челик
Американски камиони чувар на елен од не'рѓосувачки челик
Американски камиони чувар на елен од не'рѓосувачки челик
Американски камиони чувар на елен од не'рѓосувачки челик
Американски камиони чувар на елен од не'рѓосувачки челик

Американски камиони чувар на елен од не'рѓосувачки челик

Начин на плаќање:T/T
Инкотерм:FOB,EXW,FAS,FCA
Мин. Со цел:20 Set/Sets
  • $206-215 /Set/Sets

206~215USD

  • Атрибути на производо...
  • Пакување и испорака
  • Опис на производот
  • Способност за набавка...
Атрибути на производо...

Модел бр.G000002

Material304 stainless steel

Пакување и испорака
Продажни единици: Set/Sets
Опис на производот

Отпорност на чувар на елен од не'рѓосувачки челик од 'рѓа

Чуварот на елен од не'рѓосувачки челик без кавга е сигурен и издржлив заштитен додаток дизајниран да ги заштити возилата од судири со елени и други големи животни. Поставување не'рѓосувачки челик елен чувар отпорен на 'рѓа, корозија и други штети на животната средина. Ние сме професионален производител на Roll Bar, Rack Rack Coar, Deer Guard, Moose Bumper и Bull Bar. Еве неколку предности на чуварот на елен од не'рѓосувачки челик:
1. Супериорна заштита: Стражарот за елен од не'рѓосувачки челик без кавга делува како силна бариера помеѓу возилото и потенцијалните судири на животни. Ефективно го апсорбира и распрснува влијанието, минимизирајќи го оштетувањето на предниот крај на возилото.
2. Издржливост: Направено од не'рѓосувачки челик, овој чувар е многу издржлив и може да издржи остри временски услови, екстремни температури и груби терени. Изграден е да трае подолг период, обезбедувајќи долгорочна заштита за вашето возило.

Product Name Resistance to Rust Stainless Steel Deer Guard
Model Number G000002
Material
304 stainless steel
Product accessories
screws, nuts, brackets, installation instructions
volume
0.18-0.35m3
MOQ 20 sets
applicable models Volvo International Prostar Kenworth Peterbilt Mack Pinnacle Freightliner Cascadia various models

Hassle-free Setup Stainless Steel Deer Guard
3. Лесна инсталација: Стражарот со елен од не'рѓосувачки челик со ниско одржување е дизајниран за лесна инсталација, за кои се потребни минимални алатки и време. Може да биде безбедно прикачена на рамката на возилото без никакви измени или дупчење, обезбедувајќи поставување без проблеми.
4. Естетска привлечност: Елегантниот и стилски дизајн на чуварот на елен од не'рѓосувачки челик со ниско одржување додава допир на софистицираност на изгледот на возилото. Го подобрува целокупниот изглед без да се загрози функционалноста.
5. Разновидност: Овој чувар е компатибилен со широк спектар на возила, вклучувајќи камиони, SUV и седани. Може да се прилагоди за да одговара на специфични производи и модели, обезбедувајќи совршена соодветна и оптимална заштита.

Low Maintenance Stainless Steel Deer Guard

6. Ниско одржување: Не'рѓосувачки челик е познат по своите ниски барања за одржување. Стражавите на елен од не'рѓосувачки челик од не'рѓосувачки челик можат лесно да се исчистат со редовни производи за миење автомобили, а неговата отпорност на 'рѓа ја елиминира потребата за чести одржување.
7. Зачувување на дивиот свет: Со инсталирање на чувар на елени, активно придонесувате за напорите за зачувување на дивиот свет. Ја намалува веројатноста за фатални несреќи кои вклучуваат животни, заштита на патниците на возилото и самите животни.
Стражарот на елен од не'рѓосувачки челик ги ублажува, нуди комбинација на сила, издржливост и естетска привлечност. Обезбедува сигурно решение за ублажување на ризиците поврзани со судири на животни, обезбедувајќи безбедност и на возилото и неговите патници.
Способност за набавка...

Продуктивност6000 sets/month

Способност за снабдување6000 sets/month

Начин на плаќањеT/T

ИнкотермFOB,EXW,FAS,FCA

Дома> Производи> Чувар на елени> Чувар на елен од не'рѓосувачки челик> Американски камиони чувар на елен од не'рѓосувачки челик

Контакт

  • Мобилен телефон: 13450480595
  • Е-пошта: sales@gzdongsui.com
  • Адреса: 白云区钟落潭镇广陈路1339号2栋201室,1 栋101室 China

Испрати Испраќам барање

Список со поврзани производи

Следете нас

Copyright © 2024 Guangzhou Dongsui Auto Accessories Co., Ltd. Сите права се задржани.
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати